Partners

'ZERO PEOPLE werkt met vastgoed professionals. In teams die het vastgoedinitiatief maximaal verzilveren. In ruimtelijke- en financiële zin. Enerzijds door de inzet van gespecialiseerde professionals en anderzijds door een unieke werkwijze, waarbij faciliteiten, personeel én overhead bij ZERO PEOPLE tot nul zijn gereduceerd.'

BNP Paribas Real Estate (BNPP RE) heeft een samenwerking met Zero People op commercieel vlak. Dit bestaat uit begeleiding van verkopen, inschatting van waardes en beoordeling van eventuele nieuwe projecten.

Liesker procesfinanciering heeft een samenwerking met Zero People op juridisch vlak. Dit bestaat uit het opstellen van commerciële contracten en ondersteuning bij een juridisch geschil.

Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers met betrekking tot huisvestings- en vastgoedvraagstukken in de breedste betekenis. Van initiatief tot en met nazorg en waar mogelijk op basis van een integrale aanpak. Drees & Sommer heeft een samenwerking met Zero People voor het projectontwikkelproces.